ZF 24

Dragnea: Fondurile pentru dezvoltare locala se vor repartiza in baza unor criterii clare

16.08.2009, 16:31 13

Presedintele UNCJR Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Busteni, ca s-a stabilit ca toate fondurile pentru programele de dezvoltare din bani publici romanesti sa fie stranse intr-un fond national, sumele urmand a fi repartizate in baza unor criterii clare, conform Mediafax.

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), Liviu Dragnea, a aratat ca este pentru prima data, dupa foarte multi ani, cand s-a hotarat infiintarea unui fond national de dezvoltare sau investitie - titulatura nefiind stabilita inca -, de unde fondurile necesare programelor de dezvoltare locala sa fie repartizate pe baza unor criterii cum ar fi venitul mediu pe cap de locuitor al zonei si suprafata acesteia.

Presedintele UNCJR a aratat ca discutiile purtate, timp de patru zile, in cadrul grupului de lucru, la care au participat reprezentanti ai tuturor structurilor ai administratiei publice locale si ministrii, au fost initiate de la date “macro-economice concrete, adica de la date care arata unde Romania trebuie sa ajunga in urmatorii ani”.

Mai multe despre declaratiile presedintelui UNCJR Liviu Dragnea cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO