ZF 24

Divizia din România a producătorului de utilaje pentru agricultură Stihl lansează optiunea de achizitii în rate, în baza unui parteneriat cu tbi bank

Divizia din România a producătorului de utilaje pentru...

Autor: Roxana Rosu

24.10.2023, 11:19 64

Divizia din România a producătorului de utilaje pentru agricultură Stihl oferă din această toamnă clientilor posibilitatea de a cumpăra produse prin intermediul instrumentelor de finanţare BNPL, în maxim 60 de rate, în baza unui parteneriat cu tbi bank.

„Existenţa spaţiilor verzi este foarte importantă, cu toţii ne dorim un aer mai curat şi o zonă în care să putem face diferite activităţi fizice pentru a avea o viaţă mai sănătoasă. Pentru a-i ajuta pe români să ducă o viaţă mai sănătoasă, le oferim posibilitatea de a obţine mai uşor finanţare  pentru achiziţionarea de echipamente de grădinărit de calitate, iar STIHL este un partener pe care ne putem baza în acest sens”, spune Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

În baza parteneriatului dintre tbi bank şi STIHL România, clientii pot opta pentru 4 rate fără dobândă (pentru valori de până la 2.000 lei) sau până la 60 de rate fixe (pentru valori de până la 50.000 lei). Rambursarea integrală în avans se poate face oricând, fără costuri.

Prezent în România din 1997, STIHL lucrează exclusiv prin intermediul reţelei de 211 distribuitori autorizaţi, cu un total de 357 de magazine partenere.

La nivel mondial, compania are peste 55.000 de distribuitori autorizaţi în peste 160 de ţări şi.

„Principalul nostru obiectiv a fost dintotdeauna să oferim o experienţă completă celor care lucrează în natură sau care îşi amenajează grădina exact aşa cum îşi doresc. Cu ajutorul unui partener puternic, precum tbi bank, ne putem atinge mai uşor obiectivele şi putem fi mai aproape de clienţii noştri”, a declarat Florinel Radu, Director Comercial, STIHL România.

Tbi Bank operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO