ZF 24

Del Fin Leasing vrea un credit de 3 mil. euro de la OTP Bank Romania

06.03.2007, 18:54 28

Del Fin Leasing va contracta un credit revolving in valoare de trei milioane de euro de la OTP Bank Romania pentru finantarea achizitiilor de bunuri in sistem leasing, au hotarat recent actionarii companiei.

Firma de leasing va garanta plafonul de credit tip revolving (rambursarile aferente creditului nu diminueaza limita aprobata initial, dand dreptul la trageri suplimentare fara depasirea plafonului stabilit) cu garantie reala mobiliara asupra bunurilor mobile finantate si asupra conturilor detinute la institutia de credit.

De asemenea, compania va cesiona in favoarea bancii creantele pe care le are de incasat din contractele de leasing finantate prin OTP Bank si creantele ce decurg din politele de asigurare aferente bunurilor respective.

Actionarii Del Fin Leasing au mai decis, la sfarsitul lunii ianuarie, contractarea unei facilitati de credit de la Finansbank Romania in cuantum de 0,5 milioane de euro. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO