ZF 24

Clal Insurance si New Kopel vor deschide unitati comune in Romania

06.06.2007, 18:59 16

Firma de asigurari Clal Insurance Enterprises Holdings si compania de leasing operational New Kopel, ambele din Israel, vor deschide unitati comune in Romania, in vederea diminuarii costurilor, se arata in editia electronica a publicatiei israeliene Globes.
Desi cele doua companii sunt concurenti pe piata israeliana de asigurari, ele colaboreaza in Romania.
Clal Insurance si New Kopel au incheiat un parteneriat in Romania si au deschis sucursale comune, pentru a-si reduce costurile, potrivit surselor citate de Globes.
Cu 140 de angajati, Clal Romania a vandut primele polite de asigurare in Romania la jumatatea lunii aprilie, dupa ce a primit, la finele anului trecut, autorizatia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) pentru a intra pe piata romaneasca a asigurarilor obligatorii pentru automobile.
La dobandirea licentei, autoritatile romane au impus companiei conditia de a deschide 42 de birouri in toata tara, a carei indeplinire presupune o investitie semnificativa. Mediafax



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO