ZF 24

Cine este românul care conduce centrul comercial de 47 mil. euro din Rahova, dezvoltat de sud-africanii de la NEPI

Cine este românul care conduce centrul comercial de 47...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

03.09.2014, 14:37 4043

Bogdan Brăiloiu, absolvent de drept la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu, este românul care conduce centrul comercial Vulcan Value Center, proiectul de 47 de milioane de euro al fondului de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI).

Centrul comercial Vulcan Value Center din cartierul Rahova din Capitală va fi inaugurat mâine şi cuprinde un hipermarket Carrefour, dar şi magazine de fashion precum H&M, C&A, Takko, Deichmann şi magazine de electrocasnice precum Domo.

Conform datelor de pe pagina personală de LinkedIn, Bogdan Brăiloiu ocupă funcţia de centre manager în cadrul NEPI din luna iunie a acestui an. Anterior, el a activat ca director de magazin în cadrul Lidl şi a fost timp de doi ani directorul general al B&B Braconstruct, potrivit aceleiaşi surse.

În cadrul parcului Vulcan Value Center vor deschide în total peste 50 de magazine. Conceptul Value Center se adresează unui public cu venituri medii, care va găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinaţie, fiind primul proiect de acest fel din Bucureşti, conform NEPI.

Odată cu deschiderea parcului industrial, NEPI va ajunge la un portofoliu de circa 330.000 metri pătraţi suprafaţă închiriată în centre comerciale. În prezent, NEPI gestionează în România centre comerciale precum Ploieşti Shopping City, Promenada Mall Brăila, Galaţi Shopping City, Retail Park Auchan Piteşti sau City Park Constanţa. Până la finalul anului, NEPI va inaugura Shopping City Târgu Jiu, primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO