ZF 24

Chiliman: Vreau sa fac din PNL Bucuresti cel mai tare partid din Capitala

05.03.2010, 10:14 33

Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a declarat, joi,dupa ce a fost ales in functie, ca vrea sa faca din PNL Bucuresti"cel mai tare partid" din Capitala, pentru castigarea alegerilordin 2012, informeaza Mediafax.

"In primul rand vreau sa le multumesc celor care m-au ales. Lecer insa tuturor sa facem o echipa in continuare pentru caBucurestiul are nevoie de solutii liberale pentru rezolvareaproblemelor pe care le are dupa atata vreme si care, din pacate,dupa atatea mandate dupa 1989 de primar general si atatia primarigenerali au ramas nerezolvate", a spus Chiliman.

Potrivit acestuia, liberalii sunt singurii care pot sa ofereBucurestiului in momentul de fata mai multa economie si mai putinabirocratie.

"Noi suntem singurii care putem sa oferim bucurestenilor maiputina politica si mai multa administratie. Noi suntem singuriicare putem sa le oferim bucurestenilor mai multe servicii decalitate la preturi cat mai mici si cred ca tot asa suntem singuriicare putem sa le oferim mai multa libertate si mai putinafiscalitate", a spus Chiliman. Mai multe despre ce a declarat Chiliman dupa castigareasefiei PNL Bucuresti cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO