Chiliman: Vreau sa fac din PNL Bucuresti cel mai tare partid din Capitala

Ziarul Financiar 05.03.2010

Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a declarat, joi, dupa ce a fost ales in functie, ca vrea sa faca din PNL Bucuresti "cel mai tare partid" din Capitala, pentru castigarea alegerilor din 2012, informeaza Mediafax.

"In primul rand vreau sa le multumesc celor care m-au ales. Le cer insa tuturor sa facem o echipa in continuare pentru ca Bucurestiul are nevoie de solutii liberale pentru rezolvarea problemelor pe care le are dupa atata vreme si care, din pacate, dupa atatea mandate dupa 1989 de primar general si atatia primari generali au ramas nerezolvate", a spus Chiliman.

Potrivit acestuia, liberalii sunt singurii care pot sa ofere Bucurestiului in momentul de fata mai multa economie si mai putina birocratie.

"Noi suntem singurii care putem sa oferim bucurestenilor mai putina politica si mai multa administratie. Noi suntem singurii care putem sa le oferim bucurestenilor mai multe servicii de calitate la preturi cat mai mici si cred ca tot asa suntem singurii care putem sa le oferim mai multa libertate si mai putina fiscalitate", a spus Chiliman. Mai multe despre ce a declarat Chiliman dupa castigarea sefiei PNL Bucuresti cititi pe www.mediafax.ro.