ZF 24

Cetateanul Isarescu, deghizat in Cuza, umilit de functionara de la ghiseu

Cetateanul Isarescu, deghizat in Cuza, umilit de functionara de la ghiseu
05.03.2010, 09:33 88

De ce romanii ii urasc pe functionarii publici: pentru casentimentul e reciproc. Gandul va prezinta ultimaexperienta in economia reala a guvernatorului BNR, dar si extrasedin uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale aFunctionarilor Publici.

Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme candmerge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei.In rolul de "simplu cetatean", guvernatorul BNR are experientetraumatizante. Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova,guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii deafaceri locali, carora le-a povestit cum s-a deghizat "precum Cuza"si a fost umilit la ghisee de functionare.

"Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da' ce teintereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!" a povestitguvernatorul. Aflati care sunt nemultumirile cetateanului MugurIsarescu cu privire birocratia romaneasca si ce ar trebui sa facastatul pentru schimbarea atitudinii functionarilor pewww.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO