Cetateanul Isarescu, deghizat in Cuza, umilit de functionara de la ghiseu

Ziarul Financiar 05.03.2010

De ce romanii ii urasc pe functionarii publici: pentru ca sentimentul e reciproc. Gandul va prezinta ultima experienta in economia reala a guvernatorului BNR, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.

Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme cand merge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei. In rolul de "simplu cetatean", guvernatorul BNR are experiente traumatizante. Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii de afaceri locali, carora le-a povestit cum s-a deghizat "precum Cuza" si a fost umilit la ghisee de functionare.

"Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da' ce te intereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!" a povestit guvernatorul. Aflati care sunt nemultumirile cetateanului Mugur Isarescu cu privire birocratia romaneasca si ce ar trebui sa faca statul pentru schimbarea atitudinii functionarilor pe www.gandul.info.