ZF 24

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi
17.02.2010, 10:38 21

Presedintele si directorul executiv de la Barclaysrenunta la bonusurile pe 2009

Doi executivi de top de la Barclays au renuntat la bonusurilelor pe 2009 pentru a castiga mai multa credibilitate in incercarealor de a influenta reforma de reglementare a sistemului financiar.John Varley, directorul executiv, si Bob Diamond, presedintele, auspus ca au vazut aceasta masura ca una simbolica.

Noile generatii sunt impovarate de datorii

Nivelul de bunastare pentru asa numitii Baby Boomers - copiinascuti in perioada de dupa cel de-al doilea Razboi Mondial candrata natalitatii crescuse puternic - este atat de ridicat incatapare o diferenta de prosperitate intre generatii. Persoanelenascute dupa 1970 nu vor ajunge sa atinga nivelul de bunastare alparintilor lor, a avertizat un membru al partidului Conservator."Exista pericolul impunerii unor datorii prea mari generatieitinere", a spus David Willetts.

Gem of Tanzania isi pierde valoarea sinotorietatea

Gem of Tanzania - o piatra candva detinuta de o companie deconstructii si evaluata la 11 mil. lire - a fost vanduta pentrudoar 8.010 lire. O companie controlata de antreprenorul sifilantropul Birmingham a cumparat piatra mov, candva considerata unrubin de o valoare deosebita, de la administratorii constructoruluiWrekin Construction, acum in faliment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO