ZF 24

Ce facem astazi?

20.11.2008, 00:02 35

Mijlocul saptamanii ne intampina cu filme si piese de teatru numai bune de vazut. Time Out isi face datoria si, ca de obicei, va spune tot ce merita urmarit din oferta culturala a Bucurestiului.

Daca va era dor de Richard Gere, bucurati-va ! “Frumuselul” s-a intors intr-un film numai bun de vazut impreuna cu sotia sau prietena.”Nopti in Rodanthe” este o poveste de dragoste, undeva la malul marii, intr-un hotel pustiu pe o vreme furtunoasa. Ce-ti poti dori mai mult de la un film?
Descoperiti, mergand la Hollywood Multiplex, la Cinema Studio sau la Movieplex.

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian” ne imbie miercuri seara cu Gala internationala de Balet “Viata e frumoasa”. In program, momente corgrafice din repertoriul international, classic sau modern. Participa prim-solisti din Germania, Elvetia, Brazilia Italia sau Rusia.

Teatrul nu se lasa mai prejos asa ca astazi aveti locuri rezervate la Teatrul Odeon. Comedia Franceza pune in scena la Bucuresti “La festa” si “Pretioasele ridicule” doua spectacole obligatorii pentru consumatorii de teatru din Bucuresti.
Infiintata la Paris, in 1680, la ordinul regelui Ludovic al XIV-lea, in timp, a devenit o asociatie a comediantilor francezi, iar istoria sa reprezinta o mare parte din istoria teatrului francez si european. Nu ratati teatrul parizian in turneu in capitala.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO