ZF 24

Can-Pack, un business de 60 mil. euro realizat prin contracte cu "greii" din industria berii si a bauturilor racoritoare

16.09.2008, 20:30 22

Contractele cu multinationale precum Heineken, InBev, SABMiller sau Coca Cola ii asigura producatorului polonez de ambalaje Can-Pack, 80% dintr-un rulaj estimat la 60 de milioane de euro in acest an.

Cu un business mult mai putin vizibil fata de cel al multinationalelor din bere, filiala locala a grupului polonez Can-Pack, care detine o fabrica de ambalaje din aluminiu in Bucuresti, in care lucreaza 160 de angajati, asigura 90% din cutiile de bere vandute de Heineken, SABMiller, InBev sau Tuborg Romania. Restul de 10% din productia livrata pe piata interna este reprezentat de un contract cu o alta multinationala, Coca-Cola.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cat va investi compania pentru a extinde capacitatea de productie si cat produce in prezent Can-Pack.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO