ZF 24

Calea Victoriei atrage noi chiriaşi care încă mai cred în promisiunile că artera va deveni zonă de promenadă

Multibrandul de lux The Place, controlat de antreprenoarea Iulia Dobrin, s-a mutat de pe Calea Dorobanţi pe Calea Victoriei 83-85.

Multibrandul de lux The Place, controlat de antreprenoarea Iulia Dobrin, s-a mutat de pe Calea Dorobanţi pe Calea Victoriei 83-85.

Autor: Mădălina Dediu Panaete, Cristina Roşca

06.11.2013, 00:08 298

Iulia Dobrin, antreprenoarea care acum mai bine de două decenii lansa brandul de lenjerie intimă de lux I.D. Sarrieri, a decis să îşi mute multibrandul de lux The Place de pe Calea Dorobanţi pe Calea Victoriei. Tot pe Calea Victoriei, cea mai veche şi mai cunoscută arteră de shopping de lux a României, s-a mutat recent şi unul dintre magazinele Leonidas, iar retailerul de bijuterii de lux Roberto Bravo a deschis primul magazin.

Mutările pe tabla de şah a lu­xului autohton vin la scurtă vreme după ce primarul Ca­pitalei Sorin Oprescu a declarat că vrea să lărgească trotuarele şi să transforme Calea Victoriei în zonă de promenadă, unde oamenii să poată sta la cofetării şi restaurante pentru a se relaxa după o şedinţă de shopping prin magazinele din zonă.

„Am ales să relochez magazinul din Pipera pe Calea Victoriei şi pentru că primarul Capitalei a spus că va fi o zonă de promenadă. Aici avem mai multă vizibilitate, este o zonă bună, suntem mai aproape de publicul-ţintă şi există acest format care ne permite să dezvoltăm conceptul de ciocolaterie şi cafenea, cu o mică terasă în faţa magazinului“, spune Ion Codreanu, 33 de ani, unul dintre master francizorii magazinelor cu praline belgiene Leonidas. Ion Codreanu deţine trei magazine Leonidas, două dintre ele fiind situate în Bucureşti (Calea Victoriei şi zona Dorobanţilor) şi unul în Braşov. Pentru anul acesta antreprenorul vizează afaceri de 1 milion de lei (225.000 euro). În România sunt în total cinci magazine Leonidas, celelalte fiind situate pe bulevardul Magheru şi în zona Universitate din Capitală. Tot pe Calea Victoriei se află şi Ciocolateria Venchi, cele două localuri com­pletând peisajul de shopping de lux dominat de branduri de modă şi bijuterii. Multibrandul de lux The Place, controlat potrivit ultimelor date deţinute de ZF de antreprenoarea Iulia Dobrin, care mai deţine şi brandul de lenjerie intimă de lux I.D. Sarrieri, s-a mutat de pe Calea Dorobanţi pe Calea Victoriei 83-85. Magazinul, amplasat în apropiere de hotelul de cinci stele Radisson Blu, este vecin cu alte branduri de lux precum Burberry, Erme­negildo Zegna sau Max Mara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO