ZF 24

Cahm Europe, un producător român de cosmetice pentru hoteluri, avansează în construcţia unei fabrici noi în Prahova. „Luăm în considerare finanţarea din partea băncilor, dar şi ofertele investitorilor“

Andrei Severin, CEO şi acţionar Cahm Europe: Supraspecializarea Cahm Europe este pe recipiente mici şi săpun solid, fabricând zilnic până la 200.000 de produse.

Andrei Severin, CEO şi acţionar Cahm Europe: Supraspecializarea Cahm Europe este pe recipiente mici şi săpun solid, fabricând zilnic până la 200.000 de produse.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.05.2020, 17:25 763

♦ Compania a trimis echipamente din fabrica proprie către producătorul de dezinfectanţi Pro Integrator, deoarece ar fi durat mult timp până când ar fi primit autorizaţiile necesare pentru a produce dezinfectanţi în propria fabrică.

Cahm Europe, un producător român de cosmetice destinate hotelurilor, lucrează la o nouă fabrică pe care o construieşte în Băicoi, judeţul Prahova.

„În acest moment, Cahm Europe este într-un stadiu avansat cu construcţia fabricii noi situate la 20 de kilometri de facilitatea actuală. Luăm în considerare posibilitatea de finanţare din partea băncilor, dar şi ofertele primite din partea investitorilor. A fost un început de an bun pentru noi“, spune Andrei Severin, CEO-ul şi acţionarul majoritar al companiei.

Planul este ca noua fabrică să poată produce şi ambala complet automatizat până la 70 de tone de săpun lichid şi peste 30 de tone de săpun solid pe zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO