ZF 24

Becali, Tiriac, Hagi, Columbeanu, Teo sau Pinalty, marci inregistrate

18.05.2009, 15:41 65

Ion Tiriac, Irinel Columbeanu, George Becali si Gheorghe Stefan zis Pinalty si-au inregistrat numele ca marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), scrie Gandul. Ei nu sunt singurii insa, multe dintre persoanele publice care activeaza in show biz, sport sau mass-media regasindu-se in evidentele organizatiei. Daca personalitatile mentionate isi inregisteaza ca blocaj numele pentru toate domeniile NISA (n.r. inregistrarea numelui ca marca presupune alegea unui domeniu din aceasta clasificare, pentru care se doreste obtinerea protectiei), cei din mass-media isi inregistreaza numele pentru domeniile bunurilor de larg consum. Astfel, ei se asigura ca nu le va fi folosit numele pentru diverse produse fara acordul lor, afirma Violeta Bozocea, consilier al Agentiei de Proprietate Industriala Ariana.

Astfel, Teo Trandafir, Andra, Mihai Traistariu, Mirabela Daurer, Adriana Bahmuteanu sau Nico sunt vedete al caror nume a devenit marca. Despre vedetele devenite marci inregistrate cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO