ZF 24

Aurora Tomiuc, director HR al EFG Retail Services: Angajatii care schimba compania pot obtine cresteri salariale de 100%

08.06.2008, 15:15 40

Fluctuatia de personal, care ajunge la 30%, este in prezent cea mai mare problema cu care se confrunta sistemul bancar, cu atat mai mult cu cat aceasta mobilitate conduce la cresteri salariale foarte mari, mai ales in randul joburilor de entry-level, spune Aurora Tomiuc, director de resurse umane al EFG Retail Services, divizia de credite de consum a Bancpost.

"Domeniul bancar se confrunta cu problema fluctuatiei de personal din cauza expansiunii businessului. Cand se va stabiliza piata bancara, poate vom ajunge ca si in Germania, sa se inchida sucursale sau sa se mai disponibilizeze oameni. Dar in acest moment, aceasta este situatia", explica Tomiuc.

Cititi in suplimentul de luni al ZIARULUI FINANCIAR, Profesii, care sunt motivele pentru care angajatii se muta dintr-o companie in alta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO