ZF 24

Arhitecţii care dau culoare cluburilor din Centrul Vechi: „Se deschid constant restaurante şi baruri, iar dacă nu se deschid, se refac“

Biutiful, finalizat în 2012, este proiectul-cheie al lui Mihai Popescu, care a desenat şase localuri din centrul vechi al Bucureştiului

Biutiful, finalizat în 2012, este proiectul-cheie al lui Mihai Popescu, care a desenat şase localuri din centrul vechi al Bucureştiului

Autor: Iuliana Roibu

09.10.2013, 00:08 554

Arhitecţii Corvin Cristian şi Mihai Popescu şi-au pus amprenta pe 20-30 de restaurante şi cluburi din Centrul Vechi, iar numerele lor de telefon nu lipsesc din agenda antreprenorilor care vor să deschidă o cafenea, un pub, o patiserie sau chiar un hotel în zona considerată „noua mină de aur“ a Capitalei. Cei doi aleg însă cu mare grijă proiectele în care se implică.

„Se deschid constant restau­rante şi baruri, iar dacă nu se deschid, se refac. Un arhitect specializat pe design interior are treabă tot timpul“, spune Corvin Cristian, care adaugă că răspunde o dată la două zile la un telefon privind amenajarea unui restaurant sau pub nou. Refuză însă peste 80% din solicitări, deoarece nu are timp şi nici nu vrea să se extindă, să pregătească arhitecţi tineri, să se îmbogăţească. „Eu vreau să merg în vacanţe şi să mă simt bine“, a spus Cristian Corvin pentru revista Business Magazin (www.bmag.ro).

Spune că îşi va întreba contabila când vine vorba de cifra de afaceri – pe Ministerul de Finanţe, firma sa Maya International a avut în 2012 o cifră de afaceri de 112.000 euro şi profit net de 10%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO