ZF 24

Angajatii lui Madoff continua sa fie platiti desi nu mai au nimic de facut

04.01.2009, 18:09 16

Angajatii miliardarului Bernard Madoff continua sa vina la munca si sa fie platiti, chiar daca acestia nu mai au nimic de facut, informeaza New York Times.

Conform ziarului, telefoanele din cladirea MadoffSecurities din New York sunt inchise. Singurele calculatoare care mai sunt in cladire nu sunt bagate in priza.

"Situatia este destul de grava", declara un angajat. "Nu putem sa facem nimic. Pur si simplu venim la ora 9, stam de vorba si la ora 5 ne intoarcem acasa. Este ireal. Este de asemenea, de speriat, pentru ca nu stim ce se intampla".

"Incercam cu totii sa ii ajutam pe investigatori cat mai mult cu putinta", a declarat angajatul. "Ne pun intrebari, le raspundem cat de bine putem. Este cam tensionanta atmosfera. Cea mai mare parte din zi o petrecem asteptand sa vorbim cu ei".

"Biroul este precum o familie", a declarat un alt angajat, care a dorit sa isi pastreze anonimatul. "A fost un loc de munca fabulos. Bernie [Bernard Madoff] a fost un sef excelent".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO