ZF 24

Americanii de la Eli Lilly numesc un nou şef peste operaţiunile de la Bucureşti

Americanii de la Eli Lilly numesc un nou şef peste...

Autor: Ioana David

02.02.2014, 20:38 249

Compania farmaceutică americană Eli Lilly a numit-o pe Camilla Shen în funcţia de director general al reprezentanţei locale de la 1 februarie. În paralel, ea îşi păstrează rolul actual de director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul aceleiaşi companii. 

Camilla Shen are o experienţă de peste 20 de ani în cadrul Lilly, având roluri de conducere în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, dar având şi roluri funcţionale în Europa, Canada, Australia, Asia şi America Latină. Ea îl înlocuieşte pe Luca Visini, care a condus Lilly România de la începutul anului 2011 şi care de la 1 februarie are o nouă poziţie la nivel european.

Eli Lilly se află pe locul 20 în topul celor mai mari companii de pe piaţa locală de medicamente, cu o cotă de piaţă de 1,6% şi vânzări de 186 mil. lei (42 mil. euro), în perioada octombrie 2012 – septembrie 2013, potrivit datelor companiei de analiză şi studii de piaţă Cegedim România.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2014

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO