ZF 24

Agenţia de turism a Wizz Air: 40% din rezervările pntru city break au ca destinaţie Italia

Agenţia de turism a Wizz Air: 40% din rezervările pntru...

Autor: Mirabela Tiron

01.03.2017, 13:49 325

Roma, Veneţia şi Milano sunt destinaţiile în care şi-au cumpărat cei mai mulţi români vacanţe de tip city break anul trecut prin Wizz  Tours, agenţia de turism a companiei aeriene low-cost Wizz Air. “Italia este fără îndoială ţara preferată a românilor, indiferent de perioadă, iar Roma oraşul favorit. De altfel, fiecare a cincea rezervare Wizz Tours a fost făcută pentru capitala Italiei”, a spus Istvan Csanalosi, managing director Wizz Tours.

Din totalul rezervărilor realizate prin Wizz Tours, 20%, s-au înregistrat pentru Roma, în timp ce Veneţia a beneficiat de 7% dintre rezervări, iar Milano de 4,3%.

„45% dintre turiştii români au preferat hotelurile de 3 stele din Italia, iar cele de 4 stele au fost alese de 35% dintre ei. Doar 10% dintre călătorii din România au rezervat cazare la hoteluri de 2 stele, în timp ce 4% s-au bucurat de confortul unui hotel de 5 stele. Dacă vorbim de durata vacanţei, media este de 3,45 de nopţi pentru toate rezervările din Peninsulă.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO