ZF 24

Adrian Furnica, Romsoft: multe companii isi amana achizitiile IT

20.10.2008, 23:00 117

Compania CNDPI Romsoft, operatorul retelei Depozitul de Calculatoare, unul din cei mai mari jucatori de pe retailul IT&C, estimeaza ca piata locala va creste sub estimarile de la inceputul anului, in parte datorita faptului ca unele firme si o parte din clientii rezidentiali isi amana deciziile de achizitie datorita contextului economic international.

“Nevoia de IT este evidenta si piata nu va cadea de tot. Pe de alta parte insa sunt multe companii care isi amana decizia de cumparare pana cand se va inregistra o oarecare stabilitate in piata si dupa ce vor trece alegerile. La fel si cu utilizatorii finali. Lumea mai asteapta. Exceptie vor face sarbatorile de la sfarsitul anului care s-ar putea sa induca o mica stare de euforie, dar cu o floare nu se face primavara. Nu cred ca vor scadea doar unele produse ci se va inregistra un recul global, direct proportional cu ponderea lor in portofoliu”, a precizat pentru ZF Adrian Furnica, director general al CNDPI Romsoft.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce masuri a luat si va mai lua Romsoft pentru a evita investitiile riscante, pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO