ZF 24

Adrian Bold, arhitectul-sef al Capitalei: Traim momente cand dezvoltarile imobiliare salveaza economia unei tari

12.03.2008, 17:13 98

Primaria Municipiului Bucuresti participa pentru prima oara la MIPIM cu un stand, alaturi de dezvoltatorii imobiliari Baneasa Investments, Neocity, River Invest, Monolit Development, Cefin Real Estate Asset Management, Trigranit si Avrig 35.
"Cand esti prezent la un astfel de targ te faci cunoscut pentru toti investitorii interesati sa vina in Romania. Eu am mai fost o singura data la acest targ, in urma cu mai multi ani, cand investitorii nu prea stiau unde e Bucurestiul. Acum ne aflam intr-un context mondial in care dezvoltarea imobiliara este principalul interes si de multe ori salveaza economia unei tari", a declarat pentru ZF Adrian Bold, arhitectul-sef al Capitalei. Potrivit lui, interesul pentru dezvoltatorii straini de a investi in Romania este in continua crestere.
"Am ales sa participam la MIPIM pentru prima oara pentru a stabili contacte cu potentiali investitori care ar fi atrasi sa investeasca in Bucuresti. In plus, vrem sa promovam o alta fata a Bucurestiului, care cunoaste in prezent cea mai puternica dezvoltare urbana din Europa. Am mai primit invitatii la acest targ si in alti ani, de aceea ma bucur ca am reusit sa participam la aceasta editie", spune Adriean Videanu, primarul Capitalei.
Targul imobiliar MIPIM, unul dintre cele mai mari de acest gen din lume, se desfasoara in perioada 11-14 martie la Cannes. Anul acesta, numarul participantilor se ridica la 26.200, in crestere cu 22% fata de anul precedent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO