ZF 24

Adevarul: Febra cumparaturilor a cuprins internetul in 2007

15.01.2008, 08:47 20

Anul trecut, afacerile din mediul on-line au cunoscut o serie de consolidari si investitii importante, care au marcat piata romaneasca.

Anul 2007 a fost o perioada de consolidari si investitii in mediul on-line. Realitatea-Catavencu a investit in platforme tehnice si tehnologice, iar Media Pro Interactiv a incercat sa stopeze pierderile de anul trecut prin lansari de site-uri. Brokerii si agentiile de publicitate on-line au continuat sa achizitioneze platforme web.

Mediul on-line s-a dezvoltat destul de mult anul trecut, cand au inceput cumparaturile in zona de business. Mai mult, presa on-line a cunoscut un start puternic, urmand tendinta internationala de a combina printul cu internetul.

Cele mai accesate site-uri, conform monitorizarilor din luna decembrie ale SATI, sunt Pro TV, Gazeta Sporturilor, care a pierdut aproximativ 100.000 de utilizatori unici, Pro Sport, cu aproape 600.000 de internauti, si Libertatea. Adevarul

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO