Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de digitalizare câştigă între 1.900 şi 2.700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un manager de digitalizare câştigă...

Autor: Ramona Cornea

30.08.2023, 00:05 509

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Un manager de digitalizare, denumit uneori şi manager de transformare digitală sau manager de strategie digitală, joacă un rol esenţial în a ajuta o organizaţie să se adapteze la era digitală şi să folosească tehnologia pentru a-şi îmbunătăţi operaţiunile.

Un angajat pe poziţia de manager de digitalizare are un salariu care variază, în medie, între 1.900 şi 2.700 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Un manager de digitalizare, denumit uneori şi manager de transformare digitală sau manager de strategie digitală, joacă un rol esenţial în a ajuta o organizaţie să se adapteze la era digitală şi să folosească tehnologia pentru a-şi îmbunătăţi operaţiunile, experienţele clienţilor şi performanţa generală. Responsabilităţile lor specifice pot varia în funcţie de industria, dimensiunea şi maturitatea digitală a organizaţiei, însă cuprind activităţi de dezvoltarea şi sprijinire a aplicaţiilor, crearea şi implementarea unei strategii digitale cuprinzătoare aliniate cu obiectivele organizaţiei, gestionarea proiectelor şi iniţiativelor digitale de la concepţie până la implementare. Salariul pentru rolul de manager de digitalizare este între 1.900 - 2.700 euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: asistenţă medicală privată, asigurare de viaţă privată, bonusuri de sărbători şi tichete de masă.

În prezent, 803 de posturi vacante pentru poziţia de manager de digitalizare sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Prahova, Bucureşti, în regim de muncă remote şi altele. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO