Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un analist în securitatea informaţiei câştigă între 1.300 şi 1.700 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un analist în securitatea informaţiei...

Autor: Ramona Cornea

25.08.2023, 00:06 322

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Specialiştii în securitatea informaţiei stabilesc şi execută planuri tactice sau operaţionale în cadrul confidenţialităţii şi protecţiei datelor. Ei stabilesc obiective şi oferă rezultate care au un impact în contextul unei zone operaţionale mai largi în cadrul companiei“.

Un angajat pe poziţia de analist în securitatea informaţiei are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.700 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Specialiştii în securitatea informaţiei stabilesc şi execută planuri tactice sau operaţionale în cadrul confidenţialităţii şi protecţiei datelor. Ei stabilesc obiective şi oferă rezultate care au un impact în contextul unei zone operaţionale mai largi în cadrul companiei. Un analist în securitatea informaţiei este responsabil pentru o gamă largă de activităţi operaţionale, inclusiv, dar fără a se limita la, abordarea cazurilor complexe de confidenţialitate, investigaţiile şi întrebările persoanelor vizate, efectuarea de evaluări ale riscurilor din perspectiva confidenţialităţii şi proiectarea controalelor şi măsurilor tehnice pentru a atenua riscurile privind confidenţialitatea şi protecţia datelor. Printre cerinţele pentru un astfel de rol se numără experienţă de lucru cu cadre şi standarde de securitate precum ISO, ISO, PCI DSS, NIST CSF, cunoştinţe despre legislaţii precum GDPR, LGPD, CCPA şi experienţă în implementarea politicilor şi procedurilor de securitate într-un mediu divers din punct de vedere tehnic.  Salariul este între 1.300 şi 1.700 de euro net”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: zile de concediu suplimentare, tichete de masă, posibilitatea de a lucra remote şi abonament medical la o clinică privată.

În prezent, 843 de posturi vacante pentru poziţia de field service engineer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote şi în Braşov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO