Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un IT&C logistic asisstant câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi.  Un IT&C logistic asisstant câştigă...

Autor: Ramona Cornea

23.09.2023, 15:55 283

Un angajat pe poziţia de IT&C logistic assistant are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul de IT&C logistic assistant este potrivit pentru o persoană cu pasiune pentru tehnologie, abilităţi excelente de organizare şi o mare atenţie la detalii. Este un rol administrativ ce presupune activităţi de suport IT pentru departamentele companiei şi administrarea operaţiunilor de logistică internă. Candidaţii potriviţi pentru o astfel de poziţie trebuie să fie absolvenţi de studii superioare, să deţină experienţă în logistică IT sau într-un domeniu conex, dar şi cunoştinţe solide despre sisteme IT, hardware şi de nivel mediu software. Salariul este între 700 şi 1.000 euro net lunar”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători şi abonament clinică medicală privată.

În prezent, 603 de posturi vacante pentru poziţia de IT&C logistic assistant sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Ilfov, Braşov etc.

 

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs:

Candidaţii potriviţi pentru o astfel de poziţie trebuie să fie absolvenţi de studii superioare, să deţină experienţă în logistică IT sau într-un domeniu conex, dar şi cunoştinţe solide despre sisteme IT, hardware şi de nivel mediu software.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO