Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un crupier câştigă între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un crupier câştigă între 1.000 şi...

Autor: Ramona Cornea

18.08.2023, 00:06 428

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: „Activităţile unui crupier variază în funcţie de tipul de joc, dar în general el întâmpină jucătorii la masa de joc şi îşi îndeplineşte rolul de maestru de ceremonii pentru a se asigura că jocul se desfăşoară în mod corect şi în conformitate cu regulile“.

Un angajat pe poziţia de crupier are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Crupierul este persoana responsabilă de gestionarea jocurilor de noroc la o masă de cazinou sau de jocuri de cărţi, fizic sau online. Activităţile unui crupier variază în funcţie de tipul de joc, dar în general el întâmpină jucătorii la masa de joc şi îşi îndeplineşte rolul de maestru de ceremonii pentru a se asigura că jocul se desfăşoară în mod corect şi în conformitate cu regulile specifice. Angajatorii caută pentru acest job candidaţi cu studii medii finalizate, vorbitori la nivel mediu spre avansat de limba engleză, italiană sau bulgară. Oferta salarială variază între 1.000 şi 1.500 de euro net”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de relocare, bonus de performanţă, abonament medical şi traininguri de specializare.

În prezent, 702 posturi vacante pentru poziţia de crupier sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti sau în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO