Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un consilier în showroom câştigă între 500 şi 900 de euro net pe lună

Mihaela Dobre,  sales manager, BestJobs. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi studiile superioare, cunoaşterea la nivel mediu a unei anumite limbi străine sau cunoştinţele de lucru pe calculator sau cunoştinţe în domeniul de activitate al companiei.

Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi studiile superioare, cunoaşterea la nivel mediu a unei anumite limbi străine sau cunoştinţele de lucru pe calculator sau cunoştinţe în domeniul de activitate al companiei.

Autor: Ramona Cornea

15.11.2022, 00:00 231

Un angajat pe poziţia de consilier în showroom are un salariu care variază, în medie, între 500 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de pe platforma de recrutare online BestJobs.

„Numărul mare de poziţii disponibile pe platformă indică faptul că, în prezent consilierii showroom sunt foarte căutaţi de către angajatori. Responsabilităţile diferă de la o companie la alta, în funcţie de domeniul de activitate şi de cerinţele din anunţul de angajare, cum ar fi studiile superioare, cunoaşterea la nivel mediu a unei anumite limbi străine (pentru acest rol cea mai căutată este engleza) sau cunoştinţele de lucru pe calculator sau cunoştinţe în domeniul de activitate al companiei. Abilităţile de organizare, comunicare şi prezentare, precum şi puterea de convingere şi determinarea sunt esenţiale pentru acest job. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi, iar oferta salarială porneşte de la 500 de euro şi poate ajunge până la 900 de euro, în medie, la care se adaugă un comision din vânzări”, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: comision din vânzări, tichete de masă, prime de sărbători, reduceri.

În prezent, 1.467 de posturi vacante pentru poziţia de consilier showroom sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Pentru acest post sunt poziţii active în toată ţara, iar volumele mai mari sunt în oraşele mari, respectiv Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi etc.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO