Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un affiliate marketing specialist câştigă între 850 şi 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un affiliate marketing specialist...

Autor: Ramona Cornea

26.09.2023, 00:05 331

Un angajat pe poziţia de affiliate marketing specialist are un salariu care variază, în medie, între 850 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Succesul în marketingul afiliat necesită o înţelegere profundă a publicului ţintă, o promovare autentică şi o gestionare eficientă a relaţiilor cu partenerii. Specialiştii în affiliate marketing sunt cei care asigură dezvoltarea şi gestionarea programelor de marketing afiliat în cadrul unei companii. Acesta identifică potenţiali afiliaţi şi stabileşte parteneriate pentru a promova produsele sau serviciile companiei. Specialistul creează materiale de promovare, cum ar fi bannere, link-uri de urmărire şi conţinut relevant, pentru a ajuta afiliaţii să-şi desfăşoare activităţile de marketing. Salariul pentru rolul de specialist în marketing afiliat este între 850 şi 1.000 de euro net lunar”, detaliază Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, program flexibil cu posibilitatea de a lucra remote, cursuri şi traininguri, abonament clinici medicale private.

În prezent, 420 de posturi vacante pentru poziţia de T&A specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, în regim de muncă remote şi Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO