Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un T&A specialist câştigă între 800 şi 1.200 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un T&A specialist câştigă între 800...

Autor: Ramona Cornea

25.09.2023, 00:06 369

Un angajat pe poziţia de T&A specialist are un salariu care variază, în medie, între 800 şi 1.200 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Ana Vişian,  marketing manager, bestjobs:

Un T&A specialist este responsabil de activităţi de analiză pentru definirea specificaţiilor necesare construirii eficiente a sistemelor de informaţii. El asistă părţile interesate în implementarea, administrarea şi cercetarea noilor cereri ale clienţilor în platformele T&A. Candidaţii pentru rolul de T&A specialist trebuie să deţină diplomă de licenţă într-un domeniu tehnic, cunoştinţe MS Office şi  experienţă cu interogări SQL, baze de date relaţionale şi terminologie.


„Un T&A specialist este responsabil de activităţi de analiză pentru definirea specificaţiilor necesare construirii eficiente a sistemelor de informaţii. El asistă părţile interesate, reprezentanţii funcţionali şi liderii echipei, în implementarea, administrarea şi cercetarea noilor cereri ale clienţilor în platformele T&A. Tot el este cel care dezvoltă şi cercetează configuraţii conform cerinţelor clienţilor, testând setările finale ale sistemului. Candidaţii pentru rolul de T&A specialist trebuie să deţină diplomă de licenţă într-un domeniu tehnic, cunoştinţe MS Office şi experienţă cu interogări SQL, baze de date relaţionale şi terminologie. Totodată un criteriu eliminatoriu pentru o astfel de poziţie sunt cunoştinţele avansate de limbi străine, printre cele mai frecvente fiind limba italiană, engleză şi germană. Oferta salarială lunară este de 800 - 1.200 de euro“, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: compensare pentru telemuncă, tichete de masă, prime de performanţă şi sărbători şi abonament la sală.

În prezent, 574 de posturi vacante pentru poziţia de T&A specialist sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti, Iaşi etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO