Special

Pagina verde. Bucureştiul concentrează aproape jumătate din iniţiativele care susţin economia circulară. Cum stau Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi?

Pagina verde. Bucureştiul concentrează aproape...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.10.2022, 00:06 254

Cele mai multe iniţiative – care sunt fie ale ONG-urilor, fie antreprenoriale – au legătură cu economia circulară şi managementul deşeurilor.

Nivelul ridicat de consum de energie generat de clădiri, în special de cele rezidenţiale, şi poluarea aerului sunt principalele sectoare asupra cărora România ar trebui să se concentreze cu precădere în următorii ani când vine vorba de economie circulară, potrivit raportului Green Startup Ecosystem, realizat de Impact Hub Bucureşti alături de Innovation Starter.

„Inovaţia «verde» face primii săi paşi importanţi în România. De aceea, rezultatele celei de-a doua ediţii a raportului de prezentare a ecosistemului de start-upuri «verzi» sunt relevante pentru dezvoltarea viitoare a acestui sector în regiune“, notează realizatorii raportului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO