Profesii

Meta Estate Trust are un nou preşedinte CA: Teodor-Cristian Cartianu vine în locul lui Eugen Voicu la Meta Management Team

Meta Estate Trust are un nou preşedinte CA:...

Autor: Tibi Oprea

17.07.2023, 16:20 565

Conducerea Meta Estate Trust (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, a anunţat luni la Bursa de Valori Bucureşti că s-a decis înlocuirea reprezentantului permanent al Meta Management Team la nivelul companiei, respectiv înlocuirea lui Eugen Voicu cu Teodor-Cristian Cartianu.

„Astfel, noul reprezentant permanent al preşedintelui consiliului de administraţie (Meta Management Team SRL) al Meta Estate Trust SA este dl Teodor-Cristian Cartianu”, notează într-un raport compania, care nu menţionează motivele schimbării.

Meta Estate Trust a anunţat venituri totale de 21,7 mil. lei, în creştere faţă de 3,1 mil. lei în anul anterior şi un profit net de 6,5 mil. lei, de la o pierdere de 2,4 mil. lei în 2021, potrivit datelor din raportul financiar preliminar.

Compania are 75,7 mil. lei capitalizare, iar Adivi Estate SRL este cel mai mare acţionar, cu 12,63% din capitalul social. Acţiunile MET înregistrează o scădere de 2,1% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 13 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO