Meta Estate Trust are un nou preşedinte CA: Teodor-Cristian Cartianu vine în locul lui Eugen Voicu la Meta Management Team

Autor: Tibi Oprea 17.07.2023

Conducerea Meta Estate Trust (simbol bursier MET), companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, a anunţat luni la Bursa de Valori Bucureşti că s-a decis înlocuirea reprezentantului permanent al Meta Management Team la nivelul companiei, respectiv înlocuirea lui Eugen Voicu cu Teodor-Cristian Cartianu.

„Astfel, noul reprezentant permanent al preşedintelui consiliului de administraţie (Meta Management Team SRL) al Meta Estate Trust SA este dl Teodor-Cristian Cartianu”, notează într-un raport compania, care nu menţionează motivele schimbării.

Meta Estate Trust a anunţat venituri totale de 21,7 mil. lei, în creştere faţă de 3,1 mil. lei în anul anterior şi un profit net de 6,5 mil. lei, de la o pierdere de 2,4 mil. lei în 2021, potrivit datelor din raportul financiar preliminar.

Compania are 75,7 mil. lei capitalizare, iar Adivi Estate SRL este cel mai mare acţionar, cu 12,63% din capitalul social. Acţiunile MET înregistrează o scădere de 2,1% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 13 mil. lei, arată datele BVB.