Profesii

Guvernul îşi asumă răspunderea pe Codul Muncii în 8 martie

Autor: Gabriel Pecheanu

28.02.2011, 16:17 24

Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe noul Cod alMuncii marţi, 8 martie, la ora 10.00, iar parlamentarii pot depuneamendamente până vineri, la ora 20.00, informează Mediafax Business.

"S-a stabilit foaia de parcurs a angajării acestei răspunderi.S-a stabilit termen ca domnul prim-ministru să se prezinte înParlament pe 8 martie, la ora 10.00. Până atunci, până vineri, laora 20.00, se vor depune de către cei interesaţi amendamente", aanunţat vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru, după şedinţaBirourilor Permanente reunite.

El a mai spus că, dacă se va depune moţiune de cenzură,documentul fiind în pregătire, probabil va fi stabilită o nouăfoaie de parcurs pentru citirea moţiunii, pentru dezbatereaacesteia şi pentru vot.

"Discuţii deosebite nu au fost cu privire la foaia de parcurs.(...) Până vineri se vor depune amendamentele, probabil că sâmbătăşi duminică Guvernul ar trebui să se aplece asupra amendamentelor -eu m-aş bucura s-o facă, dar probabil că nu o s-o facă, iar marţi,ora 10.00, domnul prim-ministru va fi prezent pentru a-şi angajarăspunderea", a mai spus Chelaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO