Profesii

Dragoş Dinu, noul CEO al lui Ţiriac: Scopul este să creştem peste piaţă

Dragoş Dinu

Dragoş Dinu

Autor: Ioana Mihai-Andrei

29.09.2014, 00:07 1867

Dragoş Dinu, 47 de ani, noul CEO al Ţiriac Holdings, grup cu afa­ceri anuale cumu­late de circa 500 de mil. euro, spune că ambiţia sa este ca fiecare companie din grup să aibă re­zul­tate peste piaţa pe care activează.

Dinu a preluat funcţia de CEO al grupului Ţiriac în urmă cu aproximativ o lună. An­terior, poziţia a fost ocupată timp de un an de Leonard Leca. „Este un business foarte divers şi cele mai mari divizii sunt cele de auto şi de imo­biliare. Scopul este să performăm mai bine decât piaţa. Nu mă aştept ca vreo linie de business să nu crească în 2015, fără să spun vorbe mari, dacă nu se întâmplă ceva în zona politică“, a spus Dinu într-un interviu acordat revistei BUSINESS Magazin (www.bmag.ro). Dragoş Dinu este al 12-lea CEO al grupului de firme construit de Ion Ţiriac şi vine la conducerea afacerilor antre­prenorului român după o expe-rienţă de peste opt ani la con­ducerea grupului farmaceutic A&D Pharma şi circa un an la retailerul de electro­nice şi electrocasnice Domo.

Citiţi interviul cu Dragoş Dinu în numărul din această săptămână al BUSINESS Magazin

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO