Profesii

De la relatia cu seful la promovari – ce este mai important pentru angajatul roman?

De la relatia cu seful, la promovari – ce este mai important pentru angajatul roman?
01.04.2010, 18:53 42

Surprinzator, nici salariul si nici siguranta jobului nu maiconteaza foarte mult pentru angajati in perioada de criza, aratacel mai recent studiu al companiei de consultanta in resurse umanesi recrutare Perspective Group.

Peste jumatate din angajatii romani (53%) considera caoportunitatile de dezvoltare reprezinta cel mai important aspect lalocul de munca, iar salariul si siguranta jobului conteaza inproportie de 6, respectiv 3% pentru ei. Sondajul a fost realizat inluna decembrie a anului trecut, pe un esantion de 108 angajati dincompaniile de pe piata locala, care lucreaza in vanzari, businessdevelopment, productie si suport.

Peste doua treimi (67%) din angajatii din departamentul deresurse umane considera ca relatia cu seful sau cu colegii este maiimportanta decat salariul, conditiile de munca sau chiar decatoportunitatile de dezvoltare. Daca relatia cu seful este maiimportanta pentru cei din HR, pentru cei din vanzari mai importantesunt promovarile, intrucat 80% din angajatii acestui departamentcred ca oportunitatile de dezvoltare sunt cele care conteaza la unloc de munca pe timp de criza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO