Profesii

Cum spune legendarul investitor Warren Buffett că vă puteţi creşte averea cu „cel puţin” 50%: Învăţaţi să scrieţi şi să vorbiţi corect

Cum spune legendarul investitor Warren Buffett că vă...

Autor: Alex Ciutacu

06.12.2018, 17:00 2189

Legendarul investitor Warren Buffett are un sfat pentru oameni tineri: Investiţi timp în voi şi învăţaţi cum să scrieţi şi să vorbiţi corect, potrivit CNBC.

„O modalitate simplă de a vă creşte valoarea cu cel puţin 50% este de a vă perfecţiona abilităţile de comunicare, atât în scris cât şi verbal”, a transmis Buffett într-un clip video publicat pe platforma LinkedIn.

Clipul video a fost publicat de Michael Hood, co-fondatorul unui startup numit Voiceflow – o platformă care le permite utilizatorilor să proiecteze şi să construiască aplicaţii pentru smart speaker-ul Alexa de la Amazon.

„Dacă nu poţi comunica, este ca şi cum îi faci cu ochiul unei fete pe întuneric – nu se întâmplă nimic. Poţi avea toată capacitatea cerebrală din lume, dar trebuie să fii capabil să îţi transmiţi cunoştinţele”, continuă Buffett, a cărui avere se situează astăzi la 86 miliarde dolari, potrivit Forbes.

 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO