Profesii

Compania de consultanţă şi audit PwC a ajuns la afaceri de 162 mil. lei în România în 2016

Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România

Ionuţ Simion, country managing partner al PwC România

Autor: Adelina Mihai

02.06.2017, 00:07 1030

PwC România, care activează în sec­to­rul serviciilor de audit finan­ciar, con­sul­tanţă fis­ca­lă şi juridică şi con­sul­tan­ţă pen­tru ma­nage­ment şi tran­zacţii, a în­che­iat anul fi­nan­ciar 2016 (1 iulie 2015 - 30 iunie 2016) cu afaceri de 162 mil. lei (36 mil. euro), în creş­tere cu 9% faţă de perioada similară a anului anterior.

„Suntem foarte încre­zători că acti­vi­tatea PwC în România îşi va continua rit­mul susţinut de dez­voltare şi în anii ur­mători şi ne concentrăm pe creşte­rea pro­fitabilă şi pe consoli­darea bazei de cli­enţi, astfel încât să avem un fun­da­ment solid pentru evoluţia viitoa­re a com­paniei“, a spus Ionuţ Simion, coun­try managing partner în cadrul PwC România.

În prezent, PwC are 730 de spe­cialişti în România şi Re­publica Mol­dova, la biro­urile din Bu­cureşti, Cluj-Napo­ca, Con­stan­ţa, Iaşi, Timi­şoara şi Chişinău.

„Firma a continuat să investească semnificativ în echipă, integrând peste 120 de consultanţi juniori şi in­terni, ceea ce a dublat di­men­siunea unor de­par­ta­men­te“, mai spus oficialii com­pa­niei.

În ceea ce priveşte cele mai im­por­tante tran­zac­ţii în care consultanţii PwC au fost implicaţi anul trecut, prin­tre cele mai im­por­tante se numără pro­iecte precum NetCity, No­riel, La Fân­tâna, GreenGroup sau Total Soft.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO