Prima pagina

Tymbark investeste 30 mil. euro intr-o noua fabrica din Valenii de Munte

04.06.2008, 11:22 35

Producatorul polonez de bauturi racoritoare Tymbark Maspex a anuntat o investitie de circa 30 mil. euro intr-o noua fabrica la Valenii de Munte, care va fi inaugurata in toamna acestui an.

"Aceasta investitie, in valoare de peste 30 milioane de euro dubleaza investitiile facute pina acum de Tymbark Maspex in Romania, fabrica de la Valenii de Munte devenind cea mai mare fabrica a intregului grup Maspex:, au declarat reprezentantii companiei.

Investitia realizata consta intr-un nou centru de productie, depozite si linii de productie, pe un teren de circa 5 hectare.

Grupul polonez Maspex detine in prezent la Valenii de Munte (Prahova) o fabrica de bauturi racoritoare si produse instant (ciocolata calda, cappuccino). Afacerile companiei la nivel local si-au accelerat cresterea in ultimul an, inregistrand un avans de 29% in 2007 fata de perioada anterioara, pana la 190 mil. lei (57 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO