Prima pagina

OTP GarantisRo promite un randament de 12% in primul an

24.06.2008, 12:18 9

Primul fond inchis de investitii cu capital garantat OTP GarantisRo, administrat de OTP Asset Management, isi propune sa atraga aproximativ 3 mil. euro de la investitori, administratorul fondului garantand un randament de 12% in lei in primul an de functionare.

"In primul an de functionare al fondului, garantam un randament de 12%, pentru ca in al doilea si al treilea an sa asiguram plata unei cote variabile de pana la 15%", a declarat Dan Popovici, director adjunct de investitii la OTP Asset Management Romania.

Durata de viata a fondului este de trei ani, nefiind posibile rascumparari sau subscrieri in fond decat in intervalul cuprins intre 23 iunie si 1 august 2008. Investitia minima in OTP GarantisRo, primul fond inchis de investitii cu capital garantat de pe piata, este de 1.000 de lei (circa 275 de euro).

OTP GarantisRO, fond inchis de investitii, a fost lansat ieri de divizia locala de administrare a grupului maghiar OTP, tot ieri fiind demarata si perioada de subscriere care va dura sase saptamani. Detalii...

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO