Prima pagina

Hotelul Europa ii aduce lui Copos venituri de 4,1 milioane euro

Hotelul Europa ii aduce lui Copos venituri de 4,1 milioane euro
03.07.2008, 12:19 29

Hotelul Europa, din Eforie Nord, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 4,1 milioane de euro, cu 17% in plus fata de anul precedent.

"Veniturile estimate pentru lunile iulie - august vor reprezenta circa 35% din totalul rulajului pe anul in curs", a spus Dragos Negoita, directorul de comunicare al Ana Holding.

Hotel Europa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 3,5 milioane de euro si un grad de ocupare de 46,5%, pentru anul acesta fiind prevazuta cresterea gradului mediu de ocupare cu circa 4%.

Hotelul Europa face parte din grupul Ana Hotels alaturi de Astoria, aflat tot in statiunea Eforie Nord, Crowne Plaza din Capitala si alte trei unitati hoteliere situate in Poiana Brasov.

Din veniturile inregistrate de Copos la hotelul Europa, circa 50% provin din cazare, in timp ce restul din evenimente, tratament balnear si alte activitati. "In cadrul hotelului Europa am amenajat incepand cu aceasta luna si un teren de mini golf si un poligon de tras cu arcul", a precizat reprezentantul Ana Holding.

Despre afacerile de peste 10 milioane euro, inregistrate de hotelurile Rex, Europa si Iaki, cititi in ZIARUL FINANCIAR de azi

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO