Prima pagina

Dinu Patriciu, cel mai bogat roman din clasamentul Forbes

Dinu Patriciu, cel mai bogat roman din clasamentul Forbes
06.03.2008, 10:47 16

Omul de afaceri Dinu Patriciu se afla pe pozitia 462 in clasamentul celor mai bogati oameni din lume realizat de revista Forbes, cu o avere estimata la 2,5 miliarde de dolari. Romania mai are un miliardar in top in persoana lui Ion Tiriac, plasat pe pozitia 962, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.
Ocupantul primei pozitii din top in ultimii 13 ani, Bill Gates, a fost detronat de omul de afaceri Warren Buffett, proprietarul companiei de investitii Berkshire Hathaway, cu o avere estimata la 62 de miliarde de dolari. Bill Gates se afla pe pozitia a treia a clasamentului, cu o avere de 58 de miliarde de dolari, in crestere cu doua miliarde de dolari fata de martie anul trecut. Fondatorul gigantului Microsoft a fost devansat si de omul de afaceri mexican Carlos Slim Helu, care are o avere estimata la 60 de miliarde de dolari, cu 11 miliarde de dolari mai mult decat in martie 2007.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO