Prima pagina

Curtea de Apel Brasov a respins apelul Cocor in cazul majorarii de la SIF Transilvania

11.12.2007, 18:36 18

Curtea de Apel Brasov a respins apelul formulat de Cocor Bucuresti impotriva sentintei din 3 iulie 2007 a Tribunalului Brasov din dosarul 4.513/62/2007, care a respins cererea Cocor de anulare a majorarii de capital de la SIF Transilvania (SIF3). Instanta a motivat ca apelul a fost depus cu intarziere.

Tribunalul Brasov trebuie sa se pronunte astazi privind o noua cerere formulata de Cocor privind anularea majorarii de capital de la SIF Transilvania in acest dosar fiind implicat si Daniel Stoica, unul dintre principalii actionari ai Cocor, care este si actionar la SIF Transilvania.

Actionarii SIF Transilvania au hotarat dublarea capitalului social in luna aprilie prin incorporarea profiturilor din anii precedenti si distribuirea de actiuni gratuite. Majorarea a fost contestata de Cocor, unul dintre actionarii SIF Transilvania, care a motivat ca adunarea generala a actionarilor a fost nelegitima.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO