Prima pagina

Connex a numit un nou vicepresedinte pe partea de marketing

20.09.2004, 00:00 20

Dupa ce Orange Romania l-a numit pe englezul Richard Moat in functia de presedinte-director general in locul lui Bernard Moscheni (viitorul sef al companiei belgiene Mobistar), a venit randul operatorului MobiFon, proprietar al brandului Connex, sa isi completeze echipa de top management.
Noul vicepresedinte de marketing al MobiFon este canadianul Kenneth D. Cambell care il inlocuieste pe Michael Fowley, transferat pe o functie similara, in vara acestui an, la operatorul bulgar de telefonie mobila Mobiltel.
Kenneth D. Cambell are o experienta de 15 ani in industria de comunicatii (telefonie fixa si mobila, cablu, sateliti) si a lucrat ca manager sau expert in stategii si analize in sapte tari, de la Australia sau Franta pana la Anglia si Statele Unite.
Pana sa accepte postul de vicepresedinte al Connex, Cambell a ocupat timp de un an fotoliul de director comercial al operatorului GSM Tunisiana (Orascom Telecom) din Tunis.
Anterior, a fost timp de patru ani vicepresedinte de marketing si de corporate strategy la operatorul GSM egiptean MobilNil ai caror actionari sunt Orascom Telecom si Orange. In ambele functii a reusit performante deosebite: de pilda in primul am de functionare al operatorului Tunisia a reusit sa atraga peste jumatate de milion de abonati.
Inainte de aceste functii a lucrat ca senior manager la compania americana de Business Development A.T.Kearney si a avut drept clienti companii de comunicatii din Canada, Coreea, Australia si Statele Unite.
Kenneth D. Cambell este Master of Business Administration, titlu obtinut la celebra London Business School, si ca orice canadian veritabil vorbeste fluent engleza si franceza.
victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO