Prima pagina

Clujul bate Bucurestiul la spatii comerciale

11.04.2008, 12:58 17

Odata cu intrarea Polus Center si a Iulius Mall pe piata clujeana au fost livrate spatii comerciale cu o suprafata totala de aproximativ 100.000 de metri patrati, astfel ca aria de centre comerciale pe cap de locuitor a ajuns la 0,2 metri patrati in Cluj-Napoca, fata de 0,05 metri patrati in Bucuresti, arata Clujeanul.

Aceste cifre fac din Cluj-Napoca un oras comparabil ca suprafete de centre comerciale pe cap de locuitor cu alte orase din vestul Europei. Sectorul de retail clujean s-a dezvoltat accelerat in ultimii doi ani, cand tot mai multe firme de marca si retaileri de amploare au investit pe piata locala. Daca in 2006 in Cluj-Napoca au fost lansate pe piata spatii comerciale cu o suprafata totala de aproximativ 20.000 de metri patrati, anul trecut piata pe acest segment a crescut considerabil, odata cu deschiderea celor doua mall-uri. Aflati din Clujeanul cum arata viitorul pietei de retail din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO