Prima pagina

Cea mai mare retea gratuita de hotspoturi din lume se extinde cu 100 de unitati in Romania

Cea mai mare retea gratuita de hotspoturi din lume se extinde cu 100 de unitati in Romania
18.07.2007, 15:39 16

free-hotspot.com, compania irlandeza care administreaza cea mai mare retea gratuita de puncte de acces wireless la Internet din lume, a anuntat ca a instalat peste 100 de hotspot-uri in Romania. Anterior, compania a anuntat ca si-a propus instalarea a 200 de astfel de puncte de acces in intreaga tara pana la sfarsitul acestui an.

Orice posesor al unui echipamente compatibil Wi-Fi (laptop, PDA, telefon mobil) se poate conecta gratuit la Internet prin intermediul hotspot-urilor. Singura conditie impusa pentru accesul gratuit este ca utilizatorii sa vizioneze o macheta publicitara, modalitate prin care compania isi finanteaza intreaga activitate.

Serviciul oferit de free-hotspot.com se adreseaza tuturor proprietarilor de afaceri care doresc sa ofere clientilor acces gratuit la Internet. Compania va pune la dispozitie atat echipamentele hardware, cat si suportul software pentru instalarea unui hotspot, urmand ca beneficiarii sa achite o taxa de instalare.

"Ne-am angajat sa promovam accesul wireless gratuit la Internet in toata Europa, iar Romania este o parte importanta din planul nostru strategic de dezvoltare", a declarat Joe Brunoli, vicepresedinte al departamentului de dezvoltare a pietei din cadrul companiei.

In prezent, free-hotspot.com instaleaza, in medie, cate un punct de acces pe zi, fiind vizat intreg teritoriul tarii, nu numai orasele mari, a adaugat Brunoli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO