Prima pagina

Accenture: Prognozele contradictorii privind inflatia ne afecteaza businessul

08.02.2008, 18:38 22

Seful operatiunilor de Business Process Outsourcing (BPO) de pe piata locala ale americanilor de la Accenture, spune ca una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta in prezent investitorii este lipsa de predictibilitate a indicatorilor macroeconomici.

"Daca la jumatatea anului trecut puteam spune ca avantajul economiei romanesti este predictibilitatea, in prezent nu mai putem afirma acest lucru. Declaratiile contradictorii privind evolutia inflatiei in acest an, spre exemplu, afecteaza businessul si increderea investitorilor", spune Aurelian Sima, seful operatiunilor de Business Process Outsourcing (BPO) de pe piata locala ale Accenture, companie americana de consultanta, solutii tehnologice si outsourcing, care are peste 260 de angajati in Bucuresti. Pe termen mediu si lung, compania intentioneaza sa ajunga la 2.000 de angajati. Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO