Politică

Premierul Emil Boc, huiduit de un grup de oameni în faţa unui cinematograf din Râmnicu Vâlcea

Autor: Mediafax

27.04.2011, 18:01 22

Premierul Emil Boc a fost huiduit, miercuri după-amiază, de ungrup de oameni în faţa unui cinematograf din Râmnicu Vâlcea, întimp ce se pregătea să intre în clădire, unde urma să seîntâlnească cu Colegiul Director al PDL Vâlcea, informeazăMediafax.

Premierul Emil Boc a ajuns, miercuri după-amiază, la RâmnicuVâlcea, unde a semnat, la Consiliul Judeţean Vâlcea şi laPrefectură, două proiecte de investiţii în judeţ, iar ulterior s-aîndreptat spre Cinematograful "Ostroveni", din Râmnicu Vâlcea, undese întâlneşte cu membrii Colegiului Director al PDL Vâlcea, pe careîncearcă să îi convingă să îi acorde votul la alegerile din cadrulpartidului, de luna viitoare.

În momentul în care Emil Boc a coborât din maşină, a fosthuiduit de un grup de persoane din cele peste 150 care îl aşteptauîn faţa cinematografului. Ulterior, premierul s-a dus în mijlocullor, fiind însoţit de SPP. Boc l-a prins de mână pe unul dintreprotestatari şi l-a întrebat dacă munceşte.

Nemulţumit, bărbatul i-a reproşat premierului măsurile deausteritate luate de Guvern strigând apoi: "Ruşine! Ruşine!". "Aţităiat pensii, aţi tăiat salarii! Ăsta e program de guvernare?Sunteţi de ruşine! Ruşine!"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO