Politică

Ministrii renunta la mobile in Guvern, acuzand dureri de cap de la instalatia de bruiaj

Ministrii renunta la mobile in Guvern, acuzand dureri de cap de la instalatia de bruiaj
02.04.2009, 00:00 27

 

Ministrii au decis sa nu mai intre cu telefoanele mobile in sala de sedinte a Guvernului, ci sa isi lase aparatele intr-o sala special amenajata, astfel incat sa nu mai fie pornita instalatia de bruiaj a retelei de telefonie, multi dintre acestia acuzand dureri de cap.
Toti ministrii care au intrat ieri in sala de sedinta a Guvernului au fost rugati sa iasa dupa cateva minute pentru a-si lasa telefoanele mobile, intr-o incapere special amenajata pe holul Palatului Victoria. Aici fiecare si-a pus telefoanele mobile in cate o cutie prevazuta cu cheita. "Eu nu m-am plans de dureri de cap, nici nu simteam ceva, dar ni s-a spus sa alegem intre pornirea instalatiei de bruiaj si lasarea mobilelor in afara salii. Mai multi colegi s-au plans ca, dupa cateva ore de stat in sala de sedinte a Guvernului, simteau ca ii doare capul foarte tare. Am inteles ca, de fapt, si ministrii din vechiul Cabinet renuntasera sa mai tina sedintele de Guvern cu bruiajul telefoanelor", a explicat jurnalistilor ministrul turismului, Elena Udrea, inaintea sedintei Executivului. Intrebat daca simte bruiajul in timpul sedintelor, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ca el a devenit imun. "Din cate guverne am facut parte, pe mine nu ma mai doare capul deloc", a spus Berceanu. Comunicatiile mobile sunt bruiate in timpul sedintelor Executivului din motive de securitate si pentru a pastra caracterul confidential al unora dintre discutiile care au loc intre membrii cabinetului.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO