Politică

Iohannis: Militarii aviatori fac faţă într-un mediu cu provocări de securitate fără precedent

Iohannis: Militarii aviatori fac faţă într-un mediu cu...

Autor: Mediafax

20.07.2016, 10:44 104

"Militarii români aviatori care participă la acţiuni cu mare grad de risc, sub egida ONU, OSCE, NATO şi a Uniunii Europene, pe orice meridian al globului se remarcă prin profesionalism şi dăruire. Ei au demonstrat că sunt parteneri de încredere, capabili să facă faţă oricărei situaţii, într-un mediu caracterizat de o dinamică fără precedent a provocărilor de securitate", a afirmat preşedintele, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Klaus Iohannis a mulţumit şi aviatorilor care participă la intervenţii de urgenţă şi la misiuni aero-medicale, dar şi celor care îşi desfăşoară activitatea în cadrul aviaţiei civile de transport, aviaţiei sportive sau celei utilitare.

"Profesia pe care v-aţi ales-o înseamnă - pe lângă o imensă dragoste faţă de zbor - solicitare maximă, pregătire profesională continuă, multe restricţii şi renunţări. Este profesia în care nu se poate greşi şi de aceea ştim că seriozitatea absolută şi responsabilitatea sunt piloni de bază ai activităţii dumneavoastră", potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO